SOS Satele Copiilor România sărbătorește zece ani de la lansarea canalului de donații prin direct debit de la oameni de bine, în spații publice și dă startul campaniei Maratonul Face to Face (F2F). Inițiativa este dedicată sprijinirii copiilor care au pierdut suportul familiei sau trăiesc în condiții dificile, în comunități vulnerabile.
Sub sloganul Nu fi un simplu trecător! Devino donator pentru copiii vulnerabili, campania își propune să măreasca Familia SOS și să aducă împreună oameni de bine, pentru a oferi un viitor mai bun celor care au cea mai mare nevoie de ajutor.
Între 20 și 31 august, echipele de fundraiseri ale organizației vor fi prezente în patru orașe din România, unde se vor întâlni cu susținători existenți și noi, pentru a colecta fonduri și a sensibiliza publicul asupra cauzei copiilor vulnerabili. Prin acest maraton al binelui, SOS Satele Copiilor România dorește să arate că fiecare donație contează și poate aduce o schimbare semnificativă în viața unui copil.
Campania se va desfășura după următorul program:
- Iași (Piața Unirii, Bd-ul Ștefan cel Mare, Podul Roșu, Iulius Mall), 21-26 august, 10:00-20:00.
- Sibiu (Piața Sfatului), 24-27 august, 12:00-18:00.
- Cluj (Str. Regele Ferdinand, Bulevardul Eroilor, Piața Avram Iancu, Str. Virgil Fulicea, Str. Memorandumului, Str. Alexandru Vaida Voevod, Str. Universității – pietonală), 24-28 august, 12:00-18:00.
- Brașov (Piața Sfatului), 20-31 august, 16:00-20:00.
Campania de strângere de fonduri prin debit direct reprezintă unul dintre pilonii principali ai organizației, în atragerea noilor donatori și menținerea celor existenți, valorizând contribuția fiecăruia. Donația prin debit direct asigură claritate și încredere, este o metodă sigură prin care suma aleasă de donator este debitată lunar, de bancă.
SOS Satele Copiilor construiește o comunitate unită care își arată grija față de cei mai vulnerabili dintre noi. Toți cei care care doresc să se alăture Familiei SOS se pot întâlni cu reprezentații asociației pentru mai multe detalii. Împreună cu oamenii de bine, tristețea poate fi transformată în bucurie, singurătatea în prietenie și lipsa de sprijin în solidaritate.
Niciun copil nu ar trebui să crească singur!